Showing all 3 results

Lemon Tek Magic Mushroom Kapslar Till Salu i Sverige

Vår Psykedelisk Butik Sverige erbjuder lemon tek-kapslar till försäljning i Sverige och citrontekking-gummier till försäljning i Sverige som redan är förberedda och redo för konsumtion. Många människor är intresserade av citrontekkingprocessen på grund av dess fördel med att eliminera biverkningar av att konsumera rå magiska svampar. Och människor har svårt med tiden och processen för att göra citrontek. Detta är de främsta anledningarna till att vi har gjort tillgängliga Lemon Tek mikrodoseringskapslar till försäljning i Stockholm och Lemon tek Gummies till försäljning i Göteborg. Köp Lemon tek piller online Sverige hemma i ditt hem och konsumera omedelbart det kommer.
Lemon Tek-fördelar – Fördelar med Lemon Tekking
Lemon tek har fyra huvudsakliga fördelar:

Snabbare effekter – Citronsaften hjälper till att extrahera psilocybin och psilocin ur svamparna – vilket gör dem mer biotillgängliga för kroppen.
Starkare psykedeliska effekter — Citronsaften påskyndar omvandlingen av psilocybin till psilocin.
Förbättrad smak — Den söta och citrusiga smaken av citronsaft maskerar svampens dåliga smak.
Mindre illamående och magsmärtor — Citronsaften lugnar magen och minskar risken för illamående eller magsmärtor av att ta magiska svampar. Lemon tek-kapslar till försäljning i Sverige