Showing all 10 results

Köp Peyote Cactus Online Sverige

Köp Peyote i Sverige. Meskalin även känd som 3,4,5-trymetoyfenetylamin är ett hallucinogent läkemedel som förekommer naturligt i vissa kaktusväxter som Peyote till försäljning i Sverige som är hemma i sydvästra USA, Mexiko och Sydamerika. Dessa växter inkluderar Peyote Sweden ( Lophophora Williamsii ), San Pedro Cactus ( Trichocereus Pachanoi ) och den peruanska Torch Cactus ( Trichocereus Peruvianus ). Psykedelisk Butik Sverige erbjuder inte bara Peyote Cactus läkemedel till försäljning i Stockholm, du kan också köpa Peyote odlingssats i Göteborg och Köp Peyote Seeds i Malmö för peyote växa Sverige. Peyote är den kända källan till Dmt.

Peyote Cactus Till Salu I Sverige

De flesta frågar att; Vad är Peyote?. En del av kaktuskronan kan tuggas eller blötläggas i vatten för att göra te. Peyote används i religiösa ceremonier i indiankyrkan. Människor använder också peyote för att orsaka hallucinationer och för tillstånd som sår, feber och ledvärk. Det finns inga bra vetenskapliga bevis för att stödja dessa eftersom det kan vara osäkert att använda peyote.
Odla Peyote i Sverige
Vi har de magiska peyotefrön till salu i Sverige. Dessa peyotefrön kommer i förpackningar och säljs med odlingsmanualer till personer som vill odla peyotekaktus själva. Köp Peyote frön och peyote odlingssats till salu i Sverige.