Showing 1–12 of 71 results

Köp magiska svampar i Sverige online

Psychedelic Magic Mushrooms SwedenShrooms Dispensary Sweden

magiska svampar

Efter att ha konsumerat produkter som innehåller psilocybin kommer din kropp att smälta det och omvandla psilocybinet till psilocin. Psilocin är kemikalien som påverkar hur du mår. Detta psilocin kan utlösa din hjärnas serotoninreceptorer och påverka perception, humör och kognition. När du köper svamp från välrenommerade källor som Psykedelisk Butik , kan du vara säker på endast de bästa effekterna.

Så vad är egentligen psilocybin?

Psilocybinet som finns i magiska svampar är föreningen som är ansvarig för att ta dig igenom den annorlunda resan av övernaturliga effekter. Vanligt förekommande i vissa typer av svampar som vanligtvis finns i Europa, USA, Sydamerika, Afrika och Australien, det är en naturlig typ av kemikalie. Denna kemikalie orsakar inte på något sätt några häpnadsväckande eller rädda reaktioner. Det påverkar inte din upplevelse heller. Du behöver inte vara rädd för paranoia eller någon sådan känsla. Du kanske har hört att psilocybinresor vanligtvis är visuella. Även om detta är sant, kommer du verkligen inte att vara vanföreställningar. Den aspekt där det visuella inslaget av din resa skulle visa sig är hur du ser saker omkring dig. Vanliga saker börjar verka extraordinära och mer intressanta. Allt runt omkring dig ser ljusare och livligare ut.

De viktigaste faktorerna som påverkar din upplevelse är ditt sinnestillstånd och tänkesätt. Vad detta betyder är att du ser vad du förväntar dig. Till exempel, om du börjar din resa med att känna dig paranoid eller på kanten, kommer du förmodligen inte ha den bästa resan. Men om du är lugn och accepterande kommer du att kunna ge dig ut på en resa av introspektion. Och om du är upprymd och upprymd kommer du sannolikt att bli ännu mer förstärkt under din resa.

Svampar som innehåller psilocybin är vanligtvis bruna eller bruna till färgen. Den mest kända arten i Sverige är Psilocybe Cubensis. Det har förekommit fall där en del giftiga svampar förväxlas med magiska svampar med skadliga konsekvenser. Det är därför det är farligt att plocka svamp även om de växte i din förening. Det är mycket viktigt att bekräfta från en professionell att de inte är giftiga.

För att köpa svamp online, kontakta Psykedelisk Butik idag!

Vad du kan förvänta dig av magiska svampar

Känslan av magiska svampar är på en helt annan nivå. Det går djupare än effekterna av alkohol eller till och med cannabis. Det är en upplevelse som visar djupet i ditt sinne. Som tidigare nämnt är upplevelsen väldigt visuell. Du kommer att se fysiska mönster och även färger i vissa fall. Allt du ser kommer att bli mer levande och intressant. Du kommer säkert att känna dig väldigt fäst vid naturen och dina primala instinkter mer än någonsin.

Men när du tar en låg dos är upplevelsen bara något extatisk och i huvudsak terapeutisk. Du kommer att märka ökad kreativitet och en allmän känsla av frid och tacksamhet. Det har funnits många vittnesmål om hur människors användning av svamp har lett till en livslång förbättring.

Effekterna och hur länge de varar

Spänning och avslappning är typiska effekter av att inta magiska svampar. Till en början kan det få dig att känna dig avslappnad och upprymd. Du kan vara helt smiley och till och med känna dig lite konstig. Det kan verka som att tiden går mycket snabbare också. Resan är främst en meditationsresa genom att visa dig världen på ett sätt du aldrig har upplevt. Intensiteten på din resa beror på den dos du konsumerar. Dessutom bestäms effekterna du får av om du ätit svampen färsk, torkad eller tillsatt i mat eller dryck. Du måste komma ihåg att ditt sinnestillstånd också har en roll att spela. Effekterna av psilocybin är små, jämfört med effekterna av ditt tänkesätt.

Inom 20 till 30 minuter efter att du tagit svamp bör du börja känna små förändringar. Efter cirka 90 till 120 minuter börjar effekterna verkligen få full kraft. Känslan varar i cirka 5 till 6 timmar i genomsnitt. Men du kan fortsätta att känna små effekter även efter 7 timmars intag av svamp.

Några faktorer som också påverkar din reslängd inkluderar:

Segrare
Dosering
Genetik
Al
Om svampen var färsk eller torkad (torkade svampar har outspädda föreningar på grund av lägre vattenhalt. Därför är de starkare vad gäller effekter)
Arter av svampen
Träningsrutin
Oavsett om svampen var kokt eller inte.
Förbrukning av vatten
Användningsfrekvens
Köp shrooms online idag!

Är de säkra?

Så intensiva som effekterna av svampar kan vara, är de inte skadliga för kroppssystemet. De är inte beroendeframkallande eller giftiga. De är mycket säkra psykedelika. Du bör dock inte kasta försiktighet för att hitta eftersom de är säkra. Det finns biverkningar, så du bör ta dem med försiktighet. Allt över 2 gram kan orsaka stötar i din åktur.

Negativa effekter

Lika mycket som det är normalt att vara rädd för att tappa kontrollen, bör det hållas tillbaka. Detta beror på att användaren kan ha en dålig upplevelse. Så att ha mentalt stöd under din resa är mycket viktigt. Speciellt för nybörjare bör man ha någon omkring sig, oavsett om det är en gesäll eller shaman. Det rekommenderas aldrig att inte vara ensam. Även när du är rädd för en dålig resa, låt bara upplevelsen överväldiga dig. Gör inga ansträngningar för att bekämpa det. Överlämna dig till substansen och låt ditt sinne flöda. Försök att undvika att analysera och beräkna varje tanke som du tänker på. Var bara lugn.

Hälsofördelar

Magiska svampar är kända för att hjälpa till med tillstånd som missbruk, depression, cancer, hopplöshet, andlig ångest och självmordstendenser.

Leta inte längre efter magiska svampar online kontakta oss nu!

Doseringstabell för magisk svamp
Mikrodos: 50 mg till 500 mg
Kreativ dos: 0,5 g till 1 g
Konsertdos: 1g till 3g
Heroisk dos: 4g och över.
För att undvika en dålig resa

Dina förväntningar och tankesätt kommer att påverka din magiska svampresa. Så, för bästa stimulans, här är några guider som ger dig en bra magisk svampresa.

Första gången? Ta din tid. Det är bättre att vara säker än ledsen, så börja långsamt och ha tålamod. Du bör inte ta mer eftersom det verkar som om effekterna inte slår in så snabbt. För en nybörjare räcker Creative Dose precis. Risken att få en dålig resa är högre för nybörjare vid högre doser. Det är också av yttersta vikt att konsultera en läkare för instruktioner om dosering och annat.
Ta dina magiska svampar med människor du känner och litar på – speciellt för nybörjare. De kan äta svamp med dig och få dig att känna dig mer bekväm. Men de kan vara nykter och bara hålla dig sällskap medan du tar din resa.
Organisera ditt tänkande. Detta beror på att du hyser en massa negativa känslor som kommer att du får en resa att vara betydligt högre.
Kör inte medan du springer. Hos vissa personer kan effekterna vara upp till 12 timmar, så det är klokt att inte köra nästa morgon.
Var försiktig med din källa. Att missta giftiga svampar för magiska svampar kan resultera i förödande produkter. Det är mycket tillrådligt för dig att köpa dina magiska svampprodukter online från en välrenommerad källa som oss.

De bästa magiska svamparna

Psykedelisk Butik erbjuder vi dig de bästa magiska svamparna och psilocybinen online. Tack vare vår snabba leverans och rimliga priser har vi våra kunders förtroende och lojalitet. Du behöver inte oroa dig för integritet eftersom vi levererar diskret. Tveka inte att kontakta oss nu för de bästa erbjudandena.