Showing all 10 results

Magiska Svampodlingssatser till salu i Sverige

Magiska svampodlingssatser till salu i Sverige hjälper dig att enkelt odla vackra magiska svampar själv. Våra svampodlingspåsar är 100 % mycel. Det betyder att de redan är fullvuxna, så de kommer snabbt att visa “nålar” och inom två veckor kan du skörda din första sats färska svampar. Odla dina egna svampar i Sverige eller magiska svampar i Sverige som alternativt kallas hemma med våra premium magiska svampodlingssatser. Varje badkar ger flera spolningar av fruktkroppar på några veckor.

Vårt urval av svampodlingssatser eller psilocybe-odlingssatser har alternativ för både nybörjare och erfarna användare av psilocybinsvamp eller magiska svampar. Om du är ny på psykedeliska svampar, prova en av våra mindre potenta psilocybe-stammar för en skonsam introduktion. Däremot behöver du en shroom-stam som är lite starkare om du vill spränga av och utforska alternativa dimensioner. Du får en allmän uppfattning om styrkan hos varje stam genom att läsa beskrivningen av ett visst odlingsset.

Köp svampodlingssats i Sverige

Vårt svampodlingsset är ett enkelt sätt att odla dina egna magiska svampar eller svampar i Sverige med bra resultat och kvalitet.

Mushroom Grow kit innehåller:

1x odlingslåda med substrat som innehåller levande mycel (sporerna som har utvecklats)
1x genomskinlig odlingspåse med luftfilter
2x gem
Substratet i Magic Mushroom-odlingssatsen består av råg, rismjöl, vermikulit och perlit. Utvecklingen av sporerna till mycelet har gjorts i ett sterilt laboratorium. Det enda som behöver göras för att odla de magiska svamparna ur detta mycel är att placera odlingslådan i en varm, lätt och fuktig miljö. Till detta använder du den genomskinliga odlingspåsen och gem.

Du behöver tillgång till rent kranvatten eller mineralvatten och en varm plats med en temperatur mellan 18°C och 29°C för att kitet ska utvecklas. Allt förklaras i manualen för den magiska svampodlingssatsen på ett enkelt sätt. Den innehåller också tips och rekommendationer för att få ut den största möjliga produkten ur satsen. Tänk på att inte alla odlingssatser har samma instruktioner! Svampodlingssatser till salu i Sverige.
Varför köpa Magic Mushroom Odling Kit från vår Shrooms Sweden Store?
Alla våra svampodlingssatser tillverkas med omsorg i ett sterilt laboratorium. Vi har ett begränsat lager, så odlingssatserna skickas så färska som möjligt. Det finns dussintals producenter av odlingssatser för magiska svampar. Vi har testat nästan alla typer av svampkit som finns på marknaden och utsatt dem för grundliga tester. Vi säljer bara de odlingssatser i vår katalog som är mest pålitliga och har bra avkastning. Eftersom marknaden är dynamisk fortsätter vi att testa nya typer av kit och letar efter sådana som uppfyller våra standarder. Letar du efter en speciell stam eller har du en allmän fråga? Kontakta vårt supportcenter.
Hur mycket svamp får du ut av odlingssatsen?
Svampodlingsprocessen kan upprepas flera gånger, tills näringsämnena i substratet är utarmade. Den första spolningen (odlingsspreet) av svamp kommer att vara den största och de följande spolningarna kommer att bli mindre och mindre tills ingen svamp växer upp längre. Det genomsnittliga resultatet efter utarmning är mellan 300 och 400 gram färsk svamp när de idealiska förhållandena är uppfyllda. Om du tar hänsyn till att den rekommenderade dosen är en portion på 15 gram färsk svamp låter vi dig räkna ut! Svampodlingssatser till salu i Sverige.