Showing 1–12 of 49 results

Köp Shroom Candy i Sverige Online – Beställ Shroom Candy & More i Sverige Online

Köp Magic Mushroom Chocolate Sweden.

Magisk svampchoklad kan låta som en sagoterm, men denna svampras innehåller en psilocybinkemikalie, en vanlig hallucinogen. Svampar som konsumeras på egen hand har en robust och syrlig smak. Men de intensivt smaksatta svamparna kan smältas samman med rik choklad vilket gör den till en fantastisk söt njutning. De som vill köpa shroomchoklad online kommer till oss

Vi har ett stort urval av magiska svampar; vi kastar alltid in en extra present. Besök vår butik för att lära dig mer.

Typer av svampchoklad

svampchoklad är ett av de torkade magiska svampalternativen du måste prova. De görs genom att mala torkade magiska svampar och blanda dem i choklad vid medeltemperatur (för hög temperatur aktiverar psilocybinet). Detta hjälper till att maskera den bittra smaken av de råa svamparna. Dessa psilocybininfunderade svampchoklad är den perfekta godbiten för sötsugarälskare.

När man konsumerar magiska svampar i choklad kan det vara lätt att äta för mycket, speciellt kvalitetsprodukter som smakar fantastiskt.

Mikrodos svampchoklad
Mikrodosering ökar snabbt i popularitet på grund av bristen på psykoaktiva effekter med många positiva resultat. Magisk svampchoklad är ett utmärkt sätt att mikrodosera, precis som magiska svamppiller. Genom att fördosera svampchokladen kan du få precis vad du behöver för en dos – att äta utsökt svamp kan vara en hal backe.

Hög dos svampchokladkakor

Dessa läckra godsaker är perfekta för chokladälskare. Chokladkakan (eller gräddkakan) av psilocybin är en av våra bästsäljare. Chokladkakan med magiska svampar är ett måste att prova. Om du inte gillar chokladsvampar, prova våra svampgummi.

Magisk svamp varm choklad

Magiska svampar i den varma chokladmixen; ja, korrekt, en av våra favoritprodukter för svampchoklad du behöver blanda med varmt vatten. Det är lätt att göra på egen hand också.

Fördelarna med Magic Mushrooms Chocolate
Det finns många fördelar med svampchoklad och torkade svampar i allmänhet. Psilocybin, den aktiva ingrediensen, är effektiv för att minska ett antal medicinska tillstånd och kan ha terapeutiska effekter. Vissa är följande;

– Minska andra beroenden
– Minska panikattacker
– Stoppa Cluster Headaches negativa effekter
– Minska symtom på tvångssyndrom (OCD)
– Hjälp med andra psykiska tillstånd
Magiska svampar används av en mängd olika anledningar. Oavsett om det är för att öppna ditt sinne andligt, minska ångest och depression eller nå eufori, förhöjer det bara upplevelsen att blanda dem med choklad.

På grund av den obehagliga smaken mår många dåligt efter att ha ätit svamp, men att blanda med chokladmasker som denna och kan vara ett bra mellanmål ute i naturen. Dessutom tros blandning med vissa kemikalier i kakao intensifiera en magisk svampresa, vilket gör det lättare att känna effekterna.

Detta bör övervägas när du överväger doseringsmängden, eftersom du alltid bör bygga upp från en liten mängd, särskilt om du är ny på att ta magiska svampar.

Slutligen, att ta svampchoklad kan vara ett roligt sätt att avsluta en äventyrlig dag av magisk svampjakt. Processen är enkel; du kan skapa dina favoritsmaker för att följa med din svampresa.

Dosering för Shroom Choklad

Magic Mushroom Chocolates

Eftersom magiska svampar kan påverka en persons nervsystem avsevärt, är det viktigt att inkludera en begränsad mängd av denna ingrediens när du förbereder chokladen så att du inte överdriver det. För att göra chokladsvampar säkra, öva på säker användning av magisk svamp – börja lågt, gå långsamt. Konsumerar svamp

En av de andra viktiga faktorerna för säkerheten för svampchoklad är att förvara dem i en barnsäker behållare så att du kan hantera tillgången till dem.

Om du inte regelbundet konsumerar svamp bör du inte tillsätta mer än 0,4 gram torkad svamp om chokladblandningen är lägre än 1 gram. Men om svampen är färsk kan du lägga till upp till 1,5 gram i chokladblandningen.

I typiska scenarier kan svampens intensitet i blandningen variera från 0,6 gram torkad eller 5 till 6,3 gram färsk. Om du är en vanlig användare av psilocybinsvampar kan du påverka effekten av 2 till 2,3 gram torkade magiska svampar eller 20 till 22,5 gram färska. Alla dessa beräkningar är för en blandning av 1 gram choklad.[1]

Magiska svampchokladeffekter

Det finns många fördelar med shroomchoklad och torkade shrooms i allmänhet. Psilocybin, den aktiva ingrediensen, är effektiv för att minska ett antal medicinska tillstånd och har terapeutiska effekter. Det fungerar genom att påverka serotoninreceptorerna i en användares hjärna. I stora doser har psilocybinsvamp några av följande positiva effekter.

Förhöjt humör

Abstrakt tänkande

Starka euforiska förnimmelser

Böj verkligheten

Psykoaktiva effekter

Djup tankeanalys

Psilocybinchoklad kan ha vissa negativa effekter; om en dålig resa inträffar, vet att den kommer att ta slut. Det finns ingen verklig fara om du inte deltar i farliga aktiviteter. Dåliga resor händer då och då. Det gäller att börja långsamt – annars kan du få ont i magen.

Hur man gör magisk svampchoklad
För att skapa choklad med magiska svampar behöver du följande:

Valfri choklad (eller ingredienserna nedan om du vill göra den från grunden)
En stor glasskål
En kokpanna
En kvarn
Torkade, malda magiska svampar
Chokladformar
Kylskåp eller svalt förvaringsutrymme

hur man gör magisk svampchoklad
Människor återskapar ofta svampchoklad med andra rika ingredienser. De torkade svamparna kan blandas med kakaopulver, socker, osaltat smör, en nypa salt och helmjölk för att skapa en smakrik svampresa om du vill göra din choklad från grunden. Det bästa vore om du gav svampchokladen gott om tid att svalna i kylen. Detta kommer att hjälpa dig att bemästra konsten att choklad i bekvämligheten av ditt eget hem.

Att göra Shroom Choklad
Det här receptet är ett enkelt sätt att snabbt skapa chokladsvampar med minimal ansträngning för dem som vill göra sina egna ätbara chokladprodukter. Tänk på hur många chokladkakor du vill göra och justera din svampdos.

Ingredienser:

Torkad svamp
Chokladkakor efter eget val
Stekpanna
skål
Spatel
Gjuten bricka
Kvarn för svampen
Steg-för-steg instruktioner:

Mal den torkade, nyplockade svampen till ett fint pulver. Lägg till chokladkakan i skålen och förbered kastrullen fylld med vatten för att smälta chokladen till en mörk, fyllig sås. Allt du behöver göra är att lägga chokladen i en skål ovanpå det kokande vattnet i kastrullen.
Du kan också värma chokladskålen i mikron i några sekunder för att smälta den. Tänk dock på att din choklad inte bränns.
Kyl den smälta chokladen något och tillsätt sedan hackad svamp till den. Blanda det väl så att svampen och chokladen blandas väl i blandningen.
Häll blandningen i formen och låt den svalna innan du konsumerar den ordentligt.
du kan förvara chokladen i ett par dagar så länge de förvaras svalt och i en lufttät behållare. [2]
Hur man gör magisk svamp varm choklad
Ett roligt alternativ till de traditionella chokladvarorna är att göra varm choklad med svampar. Det är en söt variant av att ha svampar i te.

Ingredienser:

-Magiska svampar

-2 ¼ kakaopulver

-1 msk choklad

-1 kopp helmjölk

– Redskap enligt ovan.

Mal den torkade svampen till ett fint pulver. Tillsätt svamppulvret i en skål med kakaopulvret tills allt är jämnt blandat. Förvara de torra komponenterna i en lufttät behållare för att använda senare.
Värm sedan en kopp mjölk i mikrovågsugnen eller på spisen, tillsätt sedan chokladsvamppulvret till mjölken och rör om väl. 2 matskedar av detta pulver ger precis rätt mängd chokladsmak till mjölken.
Det är viktigt att låta chokladdrycken vila i fem minuter innan den dricks. Detta kommer att hjälpa svampen att blandas väl i den varma mjölken.
Var medveten om att flytande former av magiska svampar ofta kan öka tiden det tar för en resa att komma på, så se till att du är väl förberedd och någonstans bekväm att njuta av effekterna. [3]
Det är bäst att dricka detta direkt, och det är i allmänhet inte en bra idé att förvara det för senare. Den serveras bäst varm en kall dag, men om du vill ha en kall variant kan du vänta tills mjölken har svalnat innan du konsumerar den.

De bästa magiska svampprodukterna: Chokladsvampar
Magisk svampchoklad är en njutning för dina smaklökar.

Du måste dock vara medveten om den exakta mängden av varje ingrediens. Det är det perfekta sättet att njuta av diskret och gör det enkelt att transportera dem till önskad plats. Magiska svampar har en stark smak men i kombination med mjölk, socker och kakaoelement; de kan göra en fantastisk efterrätt.

Sale!
Original price was: 471,98 kr.Current price is: 451,98 kr.
Sale!
Original price was: 392,94 kr.Current price is: 292,94 kr.
Sale!
Original price was: 392,94 kr.Current price is: 292,94 kr.
Sale!
Original price was: 392,94 kr.Current price is: 292,94 kr.